sestdiena, 2010. gada 13. novembris

Garās dienas ceļš uz nakti.

Tātad, mēs (Es, Zane B., Dāvids, Elīna G., Krista, Agija, viņas draudzene un Karīna- mana kursabiedrene) bijām uz Nacionālā teātra izrādi "Garās dienas ceļš uz nakti". Jūtos forši, jo man izmaksāja, kā pateicību par to, ka ziedoju vienu deju nodarbību, lai filmētos video :D Par pašu izrādi runājot, man patika, bet man jau vienmēr patīk teātris, nu labi, ir arī izņēmumi, bet lielos vilcienos man vienmēr patīk. Pārējie teica, ka drusku šizīga bija izrāde- nenoliegšu, bija arī, bet man patīk pati spēle, aktieru darbības vērošana un dažādu situāciju risinājuma veids. Tiešām teātris ir lieliska padarīšana. Tagad mans mērķis ir aiziet uz izrādi "Manu sievu sauc Moriss"--> esmu dzirdējusi lieliskas atsauksmes. :)

Šodien bija 1:16 kliķes albuma atklāšana, es pat beigās nopirku CD, lai gan nebiju plānojusi, tomēr nevarēju noturēties, tagad man visu laiku skan Kristīgā Glance :) mhm, prieciņš. Es esmu sajūsmināta, par to, ka viņiem tas izdevās :) Tas ir jauki, ka lietas virzās uz priekšu un notiek izaugsme. Galvenais, ka viņi zina, kam par godu tas viss :):) lepojos ar tādiem cilvēkiem.

Vakar pētīju, cik maksā dzīvokļa īre :D:D haha, nē, es netaisos pārvākties, bet nevaru sagaidīt to mirkli :) Domāju par to, vai labāk gribētu īrēt viena dzīvokli vai ar kādu kopā :) Baigi viltīgais lēmums.

Skolā iet labi, tagad Mirlins par mani domā kā par labo, nevis melnā saraksta bērnu :) ha, man tomēr izdevās mainīt viņa domas par sevi. Un man patīk apvienoties ar otru budžetā esošo meitene, jo mēs abas parasti visu cenšamies izdarīt uz 100% (vairāk vai mazāk). Un jā, neverbālajā komunikācijā mums nākamajā reizē būs jārāda maziņa izrādīte, un šo sestdien man nebija jāatstrādā lekcijas, ak, es mīlu savu skolu :):)

Bildē esošā mašīna ir tāda, kādā es sevi labprāt iedomājos :D:D tas tik tā- mans mazais sapnis :) Ticu, ka reiz man tāda būs.

2 komentāri:

  1. smuka mašīna... es ar tādu gribu :)
    sestdien man arī bija brīvs, tāpēc ļoti ilgi nevarēju saprast tādus tekstus kā "šonedēļ 2 piektdienas" un "piektdiena sestdienā", kas visur bija. tikai tad uzzināju, ka citiem jāatstrādā :D

    mēs gan lielākā daļa tāpat bijām skolā, un būsim arī šodien, bet pēc brīvprātības principa - rīt eksāmens.

    AtbildētDzēst
  2. Jap, es pilnīgu jau redzu sevi tajā mašīnā ^^ Kādā Francijas kotedžā, ak!

    Aaaa,tad es nebiju tāda vienīgā, man jau šķita, ka pilnīgi visi citi mācās/strādā. Veiksmi eksāmenā :D es pašlaik laižu drusku muļķi!

    AtbildētDzēst