piektdiena, 2010. gada 10. septembris

Sajūsma.

Vakar augstskolā bija lieliska diena :)
Man tik ļoti ļoti patīk neverbālā komunikācija. Aaaa, esmu starā. ^^ Visu lekciju sēdēju ar smaidu uz lūpām. Bija tik ļoti jauki, paspējām noskatīties vienu pixar multenīti (http://www.youtube.com/watch?v=p08vqJGcxCc&feature=related) un video ar eksperimentu ar marshmallowiem un bērniem (http://www.youtube.com/watch?v=wWW1vpz1ybo). Pildījām testiņu, secinājumi: man ir eksakta domāšana, stingrs noteikts raksturs un man patīk flirtēt, esmu arī kā izrādās sabiedriska. Tur bija baigā sistēma tam testam, tā ka beigās reti kam sanāca vienāds rezultāts, bet man ar Artūru bija identisks gala iznākums, tas bija smieklīgi. Ak, un jā, man vairāk darbojas kreisā smadzeņu puslode, kas gan esot vairāk raksturīgs vīriešiem. Ha ha, man ir vīriešu domāšana. Vispār lielisks priekšmets.

Šodien piedalījos Žurku skrējienā, man šķiet, ka manas kājas būs beigtas kādu nedēļu atkal, bet bija jauki. Reāli apbrīnoju, kā Zane varēja to visu noskriet un uzvarēt (nu labi, beigās viņu nesa, bet tik un tā). Dabūjam čipsus un sulu, un pēc skrējiena mums deva tik ļoti IDEĀLI garšīgas maizītes! Aaaa, pilnīgi sakārdināju sevi!

Pēc tam, lai gan ar sāpošām kājām, satiku Artūru, kādas trīs stundas staigājām pa centru :) bija jauki. Doma bija meklēt politiskās reklāmas (skolai), bet tā kā šoreiz politiķi uz to ir diez gan slinki, tad nekas no tā nesanāca. Bet vismaz bija daudz laika sarunām un tā. Vismaz tagad pazīšu vienu savu kursabiedru daudz labāk :)

Man ir baigais slinkums visu aprakstīt sīkāk, detalizētāk un konkrētāk, jo esmu pārgurusi, bet galvenais, lai doma būtu skaidra :) Man pat nav spēks meklēt labu bildi!!!

9 komentāri:

  1. Bet bilde ir laba! :) Un jauki reizi pa reizei atskārst, ka ne tikai man iet pavisam labi. Es par tevi priecājos. :)

    AtbildētDzēst
  2. Un mazie bērniņi ir tik jauki, cīnoties ar kārdinājumu.

    AtbildētDzēst
  3. vov. Man baigi gribētos zināt, kāds ir tas Artūrs.

    un no tiem burgeriem pilēja eļļa :D
    esmu tik ļoti beigta. Man būs jātrenējas tiešām nākamajam žurku skrējienam :D es šitā vairs nevaru.

    un tas testiņš pat izklausās interesants. es gribētu zināt, vai manas smadzenes ir tā kā vīrietim.

    AtbildētDzēst
  4. Ledenei: Domāju, ka katra no mums, par spīti visam, saskata arī plusus savās augstskolās :)

    Zanei: :D nē, man nepilēja, bija vienkārši ideāli, agrāk tētis tādus taisīja, tāpēc varbūt vēl bonusu deva nostaļģiskā sajūta. Un jā, mums jau ir plāns nākamajam skrējienam :D nu jā, žēl, ka man nav tas tests.

    P.s. es tiku labākajā biznesa komunikāciju angļu valodas klasē!!! Jes!!! (bija tests jāpilda un eseja jāraksta, lai pārbaudītu mūsu līmeni)

    AtbildētDzēst
  5. tu nevari to testu dabūt? (wasntme)

    man šķiet, ka tā dalīšana pa līmeņiem nav diez ko laba. tā jaukti man šķiet ir labāk. lai gan, ja esi augstākajā laikam, ka tas ir labāk.

    AtbildētDzēst
  6. Nē, tur tiešām ir daži ar nu tik sliktu angļu valodu, tad sanāktu, ka vai nu mēs iebremzētu vai viņi kristu panikā par serežģītību. (: Tāpēc laikam ir labi tomēr.

    AtbildētDzēst
  7. tu nopietni par to, ka politiķi ir slinki uz reklāmām?! viņas taču ir VISUR! un tā jau vairākas nedēļas, man viņas konkrēti riebjas, visur kaut kādas sejas sabāztas :D

    man šķiet, ka tu vienkārši nebiji noskaņota uz reklāmu ievērošanu... :)

    AtbildētDzēst
  8. Bet nav tik traki kā citus gadus. Vai arī jā- es nebiju noskaņota :D

    AtbildētDzēst