piektdiena, 2010. gada 2. aprīlis

Atklājumi.

Mans šodienas smieklīgākais atklājums ir tāds, ka es tomēr pazīstu puišus, kas ikdienā lieto sejas maskas :D nu, es zināju, ka tādi eksistē, bet ar domu--> nu līdz manīm tādi jau nekad neaizsniegsies :D a vot re kā sanāca! Vispār sajutos jokaini, jo es tādas padarīšanas nekad nelietoju. Un tad ir aptuveni tāda sajūta, ka kāds būtu apgriezis loģiku kājām gaisā, bet nekas, man bija jautri.

Nākamais atklājums man bija saistībā ar kedām. Tas šķita nedaudz amizanti, ka tik daudzi raksta blogos par pavasari kopā ar kedām. Šie apavi esot zīme, ka īstais taureņu un ziedēšanas laiks nu ir klāt. Nezinu gan. Man šogad tik lielā mērā negribas kedas vilkt, pat redzēt, ka pašai jābrīnās. Gribu domāt, ka tas liecina par to, ka esmu kļuvusi nobriedušāka un pieaugušāka, bet gan jau, ka tās ir tikai īslaicīgās gaumes kaprīzes.

Viens no pārsteidzošākajiem atklājumiem man šodien pavīdēja kārtojot savu istabu. Izrādās es visu mūžu esmu maldījusies savos uzskatos par to, ka man tīri labi patīk kārtot istabu, es tikai esmu slinka un nekad nevaru saņemties. Bet re kā- es tomēr no visas sirds un ar dziļu kaisli ienīstu šo procesu. Tas prasa pārāk daudz no manis. Protams, rezultāts sajūsmina, bet pats process- nu nē, gribu kārtību mīlošu vīru.

And the last, but not the least (kā skolotājs Zeimanis teiktu) atklājums man saistās ar manu atkarību izraisošo pieķeršanos super jaukiem cilvēkiem. Tas reāli iespārda. Nu, protams, ir patīkami, ka ir kāds par ko sajūsmināties, gaidīt zvanu vai kādu ziņu, bet ar laiku kļūst nogurdinoši un nekontrolējami tam pretoties.

Šobrīd novēlu sev tikt vaļā no uzmācīgām domām, lai cik patīkamas tās arī nebūtu ^^

See ya!

P.s.šis bija pēdējais (cerams) literāri nebaudāmais, absolūti sausiņu atgādinošais un man-ir-putra-galvā ieraksts. Centīšos laboties un turpmāk vairāk par to domāt ^^

4 komentāri:

  1. tava cenšanās rakstīt literāri un emocionāli liek man justies slikti par savu blogu, jo es pilnīgi un galīgi necenšos to rakstīt literāri baudāmi :D

    AtbildētDzēst
  2. :D nu, es centos pirmajos ierakstos. Un tad man sāka aptrūkties laiks tam, bet tagad es esmu pilna apņēmības laboties ^^ varbūt.

    AtbildētDzēst
  3. ā. un ja kedas nozīmē nepieaugušību, tad es negribu būt pieaugusi. Es vēlaizvien mīlu kedas. Būšu omīte ar kedām :D

    AtbildētDzēst