piektdiena, 2010. gada 25. jūnijs

Lai citi arī zina.

Jāņus nosvinēju lieliski. Labāk vēlēties nevarēja.Biju Āņos, kopā bijām kādi 80 cilvēki :) pie Agnesītes, kura dzīvo Gaujas krastā, diez gan amazing skats (vieta gluži kā mana iecerētā nākotnes māja- ar skatu uz ūdeni). Sākumā devos turp ar nelielu garastāvokļa līmeni uz mīnuss pusi, neteikšu kāpēc, bet tas nekas, prieks, ka viss mainījās. Savēšana bija īsti laikā. Valters, Laura, Diāna bija malači, godam izturēja. Visu nakti negulēju, man patika kājiņu spēle, tik smieklīga. Tur var tā cits citā sapiņķerēties, ka maz neliekas. Gandrīz špagatu šitā dēļ nācās uztaisīt. Ar Dāvidu visu laiku kalām plānus kā citus iegāzt, kamēr citi ručīja laukā viens otru (pazūd intriga, ja cenšas palīdzēt cits citam), bet bija forši, pārsmējāmies.
Nākamās dienas nagla bija ūdens hokejs. Iedomājieties- uz zāles nolikta plēve, visu pārlej ar Fairy un ūdeni! Tad kādi 6-8 jaunieši uzlien virsū un spēlē ūdens hokeju (kas izpaužas kā rāpošana, slīdēšana, nespēja tikt uz priekšu, mēģināšana satvert ar ūdeni piepildītu balonu un tā ripināšana vārtos+ histēriski smiekli). Tas bija tik ļoti smieklīgi, ka man šodien presīte sāp. :D iesaku visiem izmēģināt kādā ballītē.
Un jā- ēdiens bija sasodīti garšīgs.Pa nakti (lai noturētu sevi augšā) spēlējām arī tādas muļķības kā Namiņš deg (kur katrs otrais nomaucās), kaļimbaba (nav ne jausmas kā raksta), tautas bumbu, mēmo šovu un vēl visādas bērnu spēlītes. Bet mums bija labi un jautri. Galvenais ir būt ar īstajiem cilvēkiem, tad var darīt jebko un būs labi.
Nedrīkst aizmirst mazo kaimiņu brīnumiņu- Bellu (zelta retrīvers), kam visi līda klāt ik pa laikam. :) tāda saulīte.
Es no rīta izskatījos un biju neizgulējusies, bet tas nemainīja faktu, ka vakarā aizbraucu pie Ingūnas, ha.Aaaaa,un es aizgāju pavisam prom no darba šodien un vakarā bijām evaņģelizēt ar draudziņiem ^^ vispār dzīvot ir jauki.
Rīt man ir plāns uz mūzikas skolu beidzot aizlaist, uzgleznot kaut ko par godu Ingūnas vārda dienai un un un bija vēl kaut kas, bet es vairs neatceros...aaaaa, uztaisīt plakātu vai flaijerīti :)Pagaidām čau!
P.s.sarunāju, ka ar Ķiņķeri skatīšos kopā to šausmeni, tagad jāizdomā kad.

2 komentāri: