pirmdiena, 2010. gada 30. augusts

Sāksies.

Saņēmu savu lekciju grafiku, un pirmo reizi pa visu šo laiku man palika nedaudz bail, bet ne jau par lekcijām, bet gan par absolūti jaunajiem cilvēkiem. Es pazīstu ne vairāk ne mazāk kā 0% no viņiem, un tas nedaudz biedē. Kā īsti sāk draudzību?! Kurā mirklī tiek lauzta robeža no silti vienaldzīgām "Čau!", "Kā iet?", "Atā!" frāzēm līdz patiesam, ciešam pieķeršanās statusam?!
Lai gan, nav jau par ko satraukties, visi, ar kuriem šobrīd uzturam attiecības, ar visiem viņiem mēs reiz bijām iesācēji gluži kā "zaļi gurķi".

Lekcijas šķiet diez gan interesantas. Pirmā diena sastāv no četrām dažādām daļām, kurās ietilpst svinīgā daļa, divi grupu darbi un ievads globālo inovāciju turnīrā 2010 (nezinu, vai gribu zināt, kas tas ir!!). Ceturtdiena un piektdiena tiks veltīta projektam par sieriņu "Kārums" (manī dzīvo klusa cerība, ka mums dalīs bezmaksas Kārumus. Ha. Cik muļķīgi) un vēl šim tam.

Un jā, izskatās, ka ceturdienas man būs brīvas!!! Jes! *saulīte* Es dejoju.

Un līdz 29.10.10. mani sagaida tādas lekcijas kā datortehnoloģijas, mūsdienu latviešu valodas aktualitātes komunikāciju aspektā, ievads zinātniskajā pētniecībā, filozofija, biznesa komunikācija, ievads masu komunikāciju teorijā, ievads sabiedriskajās attiecībās, neverbālā komunikācija, informācijas fiksēšanas un interpretācijas praktikums.

Pie pāris nosaukumiem es neizpratnē saraucu pieri, bet nu, gan jau būs labi.

Novēlu sev un visiem pārējiem veiksmi. (:

4 komentāri:

  1. nu tad beidzot tev arī ir stress :D
    Tas gan nav labi.
    bet es visu laiku esmu kā uz adatām.

    AtbildētDzēst
  2. Nu, tas ir drīzāk satraukums, nevis stress. :D

    AtbildētDzēst
  3. ūū, par to Kārumu izklausās interesanti. pat tad, ja tādus nedotu (kaut gan vēl labāk, ja dod, protams).

    un - laimīgā, tev būs latviešu valodas kaut kāds paveids. un datori. šito 2 man ļoti trūkst. es tev varētu viņus iemainīt pret kādu drusciņu savas īpatnējās matemātikas :)

    AtbildētDzēst
  4. Šķiet, ka es pat būtu gatavu ņemt kādu kripatiņu no tavas matemātikas (pat zinot, kāds ir tavs lektors, ha). (:

    AtbildētDzēst