pirmdiena, 2010. gada 18. oktobris

Kontroldarbs.


Ai ai ai, man rīt ir pirmais lielais kontroldarbs (zinātniskajā pētniecībā), maza sirds trīcīte. Bet viss būs labi :)
Man patīk sajūta, kad tu atnāc mājā un ledusskapī ir MILJONS manu iemīļoto šokolādes sieriņu un tējas plauktā maiss ar kafijām 3in1.

Es tik ļoti ļoti gribu dejot- kāzu valsi (savu kāzu) vai salsu :D nevaru izlemt, kuru labāk.

Un es tik ļoti gribu izjust klavieru taustiņus, man šķiet, ka es rīt došos agrāk uz draudzi un ieņemšu savu ārpus-realitātes-formu, spēlējot melnbaltos taustiņus. Knibinos aiz vēlmes ielīst tajā pasaulītē.

Man prātā ir jauna bilde, kādu es gribētu uztaisīt. Aaaa, jāsāk darbināt savs Zenīta EM fotoaparāts un jāveicina vasaras tuvošanās (varētu viņu mēģināt pievilināt ar kaut ko garšīgu --> iesiet striķītī baigo mānekli un vilkt aizvien tuvāk un tuvāk- nekad neko nevar zināt, moš uzķersies).

Es sev svinīgi solu, katru rītu izspiest burkānu sulas pudeli. Jā, tieši tik ļoti man garšo burkānu sula.

Es šorīt visu rītu klausījos Lecrea- Go Hard, jā, zinu, neatbilstoši manai gaumei, bet, ai, laiks rit uz priekšu un manas patikšanas arī. Es pat izprintēju vārdus un centos iemācīties, bet jūs jau zināt, kā man ir ar verbālās daļas mācīšanos, vieglāk būtu iemācīties Pī pirmos simts skaitļus aiz komata.

P.s.šķiet, ka nākamie mani ieraksti būs angliski, kā nekā jātrenē sava angļu valoda, lai gan mēs mācamies SWOT analīzi un marketing mix u.tml.lietas, par kurām es šeit noteikti neko nerakstīšu, tad tomēr būtu labi virzīt kvalitatīvākā gultnē vismaz tikai savu sarunvalodu :)


2 komentāri:

  1. fizmatos viens čalītis iemācījās 80 ciparus pī aiz komata. tā ka uz priekšu ar 100! tas arī varētu zināmā mērā kompensēt tavu matemātikas trūkumu :D

    AtbildētDzēst
  2. kā tieši bilde saistās ar tekstu? :D

    AtbildētDzēst