sestdiena, 2010. gada 9. oktobris

Līgatne.

šodien ar ģimeni bijām izbraukumā uz Līgatni.
Bija tik ļoti labi.
Man tā patīk mūsu ģimene :)
Smiekli atskanēja visas dienas garumā.
Braucām uz Līgatnes dabas parku vai zoo dārzu, vai nezinu kā to īsti nosaukt, bet vietu, kur bija jāiet pa meža taku un ik pa laikam malās bija kaut kādi dzīvnieki. :)
Protams, kā jau Puncuļi, mēs nevarējām iztikt bez iešanas ne tur kur vajag tikai tāpēc, lai redzētu briežus tuvāk, apgājām apkārt visai sētai, vispār jauki, kā tie Brieži mūs novēroja un sekoja mums. Bija arī smieklīgi pasmieties par mammu un viņas ēšanas kāri un visiem pārējiem jociņiem. Un tētim patīk daudz runāt. Jap. Un man likās baigi mīlīgie visi tie fragmenti, kad mamma tika nosaukta par sieviņu no tēta puses. Un vēl mēs secinājām, ka šamējiem šogad ir 20 gadu kāzu jubileja tai pat dienā, kad Dagnei skolā ir skate.
Pēc ilgās pastaigas pa mežu, mēs braucām uz Gaujas pārceltuvi, kur uz tādas kā laipiņas mūs pārvilka pāri visai Gaujai kopā ar mašīnu. Bija smieklīgi skatīties, ka tajā mirklī kādi 8 krastā palikušie cilvēki mūs fotografēja. Viņi laikam nezināja, ka tur tā var darīt /giggle/
Tad no turienes mēs braucām uz Braslas upīti, kuras krstā taisījām pukniku :) baigi jauki bija. Tētis sev un mammai bija paņēmis līdzi saliekamos krēslus, bet mēs, bērni, sēdējām uz segas. Un ārā bija gandrīz tik silts laiks kā vasarā :) Atpakaļceļā mēs ar Dagni gulējām :D jā, es sajutos kā mazs bērns, kurš mašīnā mieg ciet.
super diena :):)

4 komentāri:

  1. tiiiiik jauki ^^

    Un visas tevis nosauktās vietas ir pieredzētas pārgājienos :D es jūtos tā, it kā būtu bijusi visās Latvijas vietās.

    AtbildētDzēst
  2. :D nu nē, tas parks gan nav pārgājieniem. Tur ir pārak daudz tūristu :D

    AtbildētDzēst
  3. nu es jau neeju tikai brutālos pārgājienos :D esmu gājusi arī ar ģimeni normālos parkos un visādi citādi.

    AtbildētDzēst
  4. :D aaa,nu tu un pārgājieni man saistās galvenokārt ar izdzīvošanas robežu /giggle/

    AtbildētDzēst