sestdiena, 2010. gada 30. oktobris

Paraugs.

Ai, nu labi, es atzīstu, beidzot esmu satikusi cilvēku, kuru apbrīnoju- kā var tik labi izskatīties un uzvesties?!? Nebiju domājusi, ka kādreiz pienāks šis mirklis :D bet tiešām, ir cilvēki, kas ir fantastiski it visā- talantos, raksturā, izskatā, stilā. Ai ai. Ceru necensties sākt līdzināties- tas tik un tā nebūtu iespējams. Ha. Bet tomēr- kā var tik perfekti izskatīties? Aaaaa! Esmu kļuvusi pārāk vizuāli uztveroša laikam.
Un jes jes jes mēs ar Dāvidu, Agiju, Elīnu un iespējams vēl kādu 11.novembrī dodamies uz Nacionālo teātri. Ai, cik jauki. Ka arī nedrīkst aizmirst, ka 13.novembrī notiek 1:16 Kliķes albuma "Kristīgā Glance" prezentācija, kam par godu šodien notiek video filmēšana. Lietas notiek, esmu laimīga un priecīga. Nedaudz satraukta, bet miers atnāks, tas ir drošticams fakts :)
Pēdējo četru dienu laikā esmu 4 reizes bijusi karstā vannā- tas ir tik netipiski man, bet patīkami.
Šodien vēl tikai jāsaņemas un jāuzzīmē viens darbiņš- ceru ātri tikt galā, kā nekā filozofija arī gaida (: ai, un vēl neverbālās komunikācijas kontroldarbs, kuru es šobrīd atļaujos brutāli ignorēt, nemaz nerunājot par masu komunikācijas darbu, tur es atkal sēdēšu un mācīšos un studēšu, un iešu vannā.

P.s. es apsolu nākamnedēļ (vai vismaz aiznākamnedēļ) satikt visus sen neredzētos draudziņus, precīzāk, Zani, Zani un Lieni. :)
P.p.s. man ir žēl visu stoicisma piekritēju, šķiet, ka tādiem cilvēkiem ir neizaugsmes pilna dzīve.

3 komentāri:

  1. aha (: gaidu mūsu randiņu :D (kurš vēl nav sarunāts, bet būs)

    es jūtos slikti ar saviem 20 aidoliem :D

    AtbildētDzēst
  2. :D:D es jau jūtos slikti ar savu vienu. Bet nu neko, tikšu pāri.

    AtbildētDzēst
  3. nēe. es gribu vēl aidolus :D man viņi patīk.

    AtbildētDzēst